Doorgaan naar inhoud
🚚Gratis verzending 🕘Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie
🕘Voor 21:00 besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie

Welke telefoonhouder heb ik nodig?

De telefoonhouder kan in veel verschillende situaties en omgevingen gebruikt worden. En om dit te verzekeren zijn er een heleboel soorten telefoonhouders ontworpen voor de auto, fiets, step en meer! Je zou vast denken dat je makkelijk de juiste telefoonhouder kan vinden door alleen je vervoermiddel in te voeren, en dat is eigenlijk ook zo... Maar je zal waarschijnlijk overspoeld worden door allerlei verschillende telefoonhouders waar je misschien niet eens iets aan hebt. Dus zal ik je helpen met het vinden van de juiste telefoonhouder voor je auto, fiets, step of zelfs tijdens het sporten.

 

Hoe vind ik de juiste telefoonhouder voor mijn auto?

De Auto-Telefoonhouder is erg populair en is daarom de telefoonhouder die over de meeste varianten beschikt. Voorbeelden hiervan zijn:

  • De Dashboard Auto-Telefoonhouder. Deze telefoonhouder wordt met een 3M gel aan je dashboard bevestigd. En vaak beschikt de autohouder over een verlengbare arm die ook nog eens gestemd kan worden met een verticale en horizontale as. Ook heeft het houdertje zelf een 360 graden draaifunctie. De Dashboard Auto-Telefoonhouder kan ook bevestigd worden aan je voorruit als Voorruit Auto-Telefoonhouder.
  • De Ventilatierooster Auto-Telefoonhouder. Deze telefoonhouder heeft een sterke klem die ervoor zorgt dat het houdertje zelf en de telefoon niet zomaar vallen tijdens het rijden. Ook bij de Ventilatierooster Auto-Telefoonhouder heb de 360 graden draaifunctie.
  • Vaak zijn er Auto-Telefoonhouders met een magnetische plaat voor je telefoon. Veel van deze Magnetische Auto-Telefoonhouders beschikken over MagSafe en geven je de mogelijkheid om je iPhone op te laden en handsfree te gebruiken tijdens het rijden. Deze autohouders worden ook Draadloze Auto-Telefoonhouders genoemd.

 

 

 

Welke telefoonhouder is geschikt voor mijn fiets en meer?

De Fiets-Telefoonhouders kunnen vaak bij meerdere voertuigen bevestigd worden. Dit geldt voor je fiets, motor, scooter, step of ander voortuig met twee wielen. De meeste fiets-telefoonhouders beschikken over een extra opbergtasje waar je redelijk veel spullen in kwijt kan tijdens het reizen. En om ervoor te zorgen dat je je telefoon handsfree kan blijven gebruiken tijdens het rijden, zijn er bij veel fietshouders een Touch Sensitive scherm dat je telefoon ook nog beschermd tegen regenbuien. 

 

Worden Sportarmbanden ook gezien als telefoonhouders?

De sportarmbanden worden vaak gebruikt tijdens het hardlopen. Hierom worden ze vaak Hardloop Telefoonhouders genoemd. De Hardloop Telefoonhouders zijn ontworpen om je spullen op te bergen tijdens het hardlopen of andere sport activiteit. De sportarmband wordt bevestigd aan je arm met stevige klittenband en heeft een speciaal opbergvakje voor je telefoon. Sommige sportarmbanden zijn specifiek voor het opbergen van je AirPods, je bedrade oortjes of andere accessoires zoals je huissleutels.

Vorig artikel iPhone oplader kopen?
Volgend artikel Wat is een Wifi Camera en is het wel veilig?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden

  • De Phreeze Opladers

    Laad je iPhone, iPad, Samsung Telefoon/Tablet, MacBook, Chromebook, Headset, Oordopjes en meer op met de opladers van Phreeze! Maar laad je apparaten niet zomaar op, maar doe dit in een mum van tijd! Met de Phreeze Snelladers laad jij je...

    Nu lezen
  • Welke Gaming Headset is het beste?

    Voor de echte Gamers onder ons is een Gaming Headset natuurlijk ontzettend belangrijk! Je wilt natuurlijk alles om je heen kunnen horen. Met de surround sound functie maakt de Phreeze Gaming Headset dit natuurlijik mogelijk in elk Fortnite, Call of...

    Nu lezen