Doorgaan naar inhoud
🚚Gratis verzending 🕘Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie
🕘Voor 21:00 besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie

De Phreeze Opladers

Laad je iPhone, iPad, Samsung Telefoon/Tablet, MacBook, Chromebook, Headset, Oordopjes en meer op met de opladers van Phreeze! Maar laad je apparaten niet zomaar op, maar doe dit in een mum van tijd! Met de Phreeze Snelladers laad jij je iPhone 14 Pro max binnen een uur op. Doe dit met een bedrade snellader, of doe dit draadloos en snel met de Draadloze Opladers! Wil je je devices opladen buitens huis? Dan zijn de Powerbanks precies wat je zoekt!

Phreeze Opladers

voor je iPhone, Samsung Telefoon & meer!

voor je iPad, Samsung Tablet & meer!

voor MacBook, ChromeBook, NoteBook & meer!

voor je Headphones, Speakers, Controllers & meer!

Snelladers

Laad jouw Telefoon, Tablet, Laptop, Powerbank, Controller & meer op in een mum van tijd met de Phreeze snellaadtechnologie!

Draadloze Opladers

Laad jouw iPhone, Airpods & andere devices draadloos op met de Dockingstations, Draadloze Snelladers & meer! 

Powerbanks

Laad meerdere devices op met de Powerbank van Phreeze. Laad je Telefoon, Tablet, Watch of Oortjes draadloos of met kabels op!

Snelladers & Snellaad Kabels

PPS-snelladen is de meest geavanceerde oplaadtechnologie voor USB-C-apparaten. De technologie past de spanning en stroom in realtime aan, afhankelijk van de laadstatus van een apparaat, en voedt het met maximaal vermogen.

20W Snellader

Wil jij je iPhone 12, iPad 10.2 of nieuwer razendsnel opladen? Een USB-C oplader die je iPhone of iPad met Lightning aansluiting extra snel oplaad? Deze oplaadstekker maakt gebruik van de snellaadfunctie van Apple en is daarmee 3x zo snel als met de standaard 5 watt lader. De power adapter maakt gebruik van een USB-C ingang en zodoende heeft het ook een oplader kabel nodig met een USB-C ingang. De USB-C adapter is het best geschikt voor de iPhone 12, 13 series en de iPad 10.2 9e generatie maar kan ook gebruikt worden voor oudere modellen iPhones en iPads.

35W Snellader

Met de 35W Power Adapter voor Apple Oplader met 2 usb C poorten laad je 2 apparaten tegelijk op. Zonder voor elk apparaat een apart laadblok mee te nemen, reis je gelijk een stuk lichter. De oplader is gemaakt voor MacBook Air (2022), maar je laadt er ook prima je iPhone 14, iPad 2022, Apple Watch Series 8 of AirPods mee op. Deze adapter ondersteunt Power Delivery. Hierdoor is het mogelijk om ondersteunde apparaten snel te laden. Let op: bij deze power adapter wordt geen oplaadkabel meegeleverd.

45W Snellader

Sneller opladen dan met de originele Apple oplader? Met deze 45W usb c adapter voor de Apple iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max haal jij het maximale uit je iPhone! De usb-c oplader haalt een maximale snelheid van 45W in de praktijk zul je zien dat je nóg sneller oplaad dan met de originele Apple adapter. Na 30 minuten is je iPhone al tot 70% opgeladen! Wat maar liefst 5x sneller is dan een originele oplader. Daarnaast beschikt de snellader over verschillende veiligheidsvoorzieningen die bescherming bieden tegen onder andere oververhitting. Zo kun je met een gerust hart al je apparaten opladen.

65W Snellader

Je iPhone 14, Samsung S23 Ultra, MacBook Pro, iPad 2022 tegelijkertijd opladen? Met deze snellader voor Apple en Samsung is dat een fluitje van een cent. Dit juweeltje van een oplader combineert de nieuwste GaN-technologie met een krachtige 65 Watt-output, waardoor u kunt genieten van een ongekend snelle en efficiënte oplaadervaring. Of je nu een Apple oplader, Samsung lader, iPhone snellader, iPad lader, MacBook adapter, USB C adapter, of USB C oplader nodig hebt, deze alles-in-één snellader heeft je gedekt.

Apple Lightning naar USB-C

Is je iPhone kabel alweer afgebroken bij de connector? Of ben jij het zat dat je iPhone oplader kabel foutmeldingen geeft na een update? Met twee jaar garantie, versterkte USB-C connectoren en kunststof materiaal ben je verzekerd van een kabel die eindelijk écht lang meegaat! Het is belangrijk dat je een oplaadsnoer kiest met de juiste aansluiting, maar let ook op de kwaliteit van de opladerkabel. Deze stevige kunststof kabel met versterkte connector gaan langer mee dan standaard kabels. Daarnaast is deze USB C naar Lightning oplaadkabel geschikt voor snelladen. Hier leggen we uit waarom je voor ons moet kiezen.

USB-C naar USB-C

Is je USB-C kabel alweer afgebroken bij de connector? En ben je op zoek naar een USB-C kabel die niet om de haverklap kapot gaat? Met twee jaar garantie, versterkte connectoren en TPE materiaal ben je verzekerd van een kabel die eindelijk écht lang meegaat! Het is belangrijk dat je een oplaadsnoer kiest met de juiste aansluiting, maar let ook op de kwaliteit van de opladerkabel. Deze stevige TPE kabel met versterkte connector gaan langer mee dan standaard kabels. Daarnaast is deze USB C naar USB C oplaadkabel geschikt voor snelladen. Hier leggen we uit waarom je voor ons moet kiezen.

USB naar Apple Lightning

Is je iPhone oplader kabel stuk of toe aan een extra iPhone kabel voor de Apple iPhone of iPad? De iPhone oplaadkabel ondersteunt Apple snelladen en heeft een Lightning aansluiting en een USB-A aansluiting. Echte Apple iPhone kabels gaan best snel kapot. En je hebt vaak extra snoertjes nodig. Om dan de originele van 25 euro per stuk te kopen is wat overdreven. Ben je zo 125 euro kwijt! Kan dat niet veel goedkoper? Ja! Wij van Phreeze geloven van wel. Kies dit keer voor Phreeze en sla een Apple oplader origineel over.

USB naar USB-C

Op zoek naar een sterke USB-C snellaadkabel? Met twee jaar garantie, versterkte connectoren en TPE materiaal ben je verzekerd van een kabel die eindelijk écht lang meegaat! Het is belangrijk dat je een oplaadsnoer kiest met de juiste aansluiting, maar let ook op de kwaliteit van de opladerkabel. Deze stevige TPE kabel met versterkte connector gaan langer mee dan standaard kabels. Daarnaast is deze USB C oplaadkabel geschikt voor snelladen. Hier leggen we uit waarom je voor ons moet kiezen.

Draadloze Opladers

Met een draadloze oplader heb je geen kabels meer nodig om je smartphone op te laden. Leg je toestel op de wireless charger en het laden gaat vanzelf. Daarnaast zijn er draadloze snelladers die alleen voor bepaalde modellen werken, zoals de Apple MagSafe oplader.

Draadloze Dockingstation

Laad je MagSafe ondersteunende iPhone, AirPods én Apple Watch gelijktijdig op op een overzichtelijke plek met de Phreeze MagSafe Oplader 3-in-1. Deze oplader maakt opladen moeiteloos, doordat je je iPhone en Apple Watch tegen het magnetische oppervlak kunt houden, waarna MagSafe magneten zorgen voor een stevige bevestiging. De antislipbasis houdt het laadstation op zijn plaats en tevens beschikt de lader over een slaapvriendelijke LED-indicator.

Draadloze Stand Charger

Met de Phreeze 3-in-1 Wireless Fast Charge haal je een draadloze oplader in huis voor alle modellen Apple iPhone, Apple Watch en Apple Airpods. Je kan alle Apple devices tegelijkertijd opladen, en mocht je nog een Samsung toestel hebben dan kan deze er ook mee snelladen dankzij het unieke draadloze oplaadmechanisme. Je hebt gegarandeerd de maximale draadloze laadsnelheid omdat er twee draadloze oplaadspoelen zijn verwerkt in de wireless fast charger. De 2-in-1 Oplaadstation komt inclusief een 20W USB-C Snellader en USB-C naar USB-C kabel.

Draadloze Snellader

Nu met MagSafe animatie! De Xssive MagSafe draadloze oplader laad je iPhone 12 en 13 series op met de maximale snelheid die verkrijgbaar is draadloos ; 15 watt. Naast je iPhone kan je met de MagSafe Oplader ook Airpods 2 & 3 en Airpods Pro via de draadloze oplaadfunctie eenvoudig opladen. Alle oudere iPhones die draadloos opladen ondersteunen kunnen ook worden opgeladen met de MagSafe oplader, maar ondersteunen de snellaadfunctie niet.

Draadloze Watch Oplader

Met deze snellader van 2 meter voor je Apple Watch laad je tot wel twee keer zo snel op als met de eerste generatie Apple Watch oplader ! De Apple Watch kabel heeft een USB-C uitgang en dien je te gebruiken met een USB-C Adapter die minimaal 18W aankan. De oplader kabel is universeel geschikt voor alle Apple Watch 4/5/6/7 series. Tot slot is het een kwestie van klikken om op te laden; de oplaadkabel voor de Apple Watch is magnetisch.

Powerbanks

Het is belangrijk om te weten hoe vaak jij jouw toestel zou willen en kan opladen. Hoe meer mAh de powerbank heeft, hoe vaker jij jouw apparaat kunt opladen, mits jouw toestel ook aan deze mAh voldoet. Er zijn ook powerbanks met meerdere uitgangen, waardoor je meer apparaten tegelijk kan opladen.

30.000mAh Powerbank

Met de powerbank voor de iPhone of Samsung laad je razendsnel je batterij op tot wel 25W! De powerbank 30000 mah kan zelfs de grootste batterijen tot wel 10 keer opladen. De oplaadbare 30.000 mAh powerbank heeft in totaal 4 poorten, zo heb je altijd genoeg poorten om meerdere smartphones of tablets tegelijkertijd op te laden. Met de ingebouwde snellaadpoort USB-C laad je op met 25W, de andere USB-A poorten ondersteunen Quick Charge en laden met maximaal 18W op.

20.000mAh Powerbank

Met de powerbank voor de iPhone of Samsung laad je razendsnel je batterij op tot wel 25W! De powerbank 20000 mah kan zelfs de grootste batterijen tot wel 6 keer opladen. De oplaadbare 20.000 mAh powerbank heeft in totaal 4 poorten, zo heb je altijd genoeg poorten om meerdere smartphones of tablets tegelijkertijd op te laden. Met de ingebouwde snellaadpoort USB-C laad je op met 25W, de andere USB-A poorten ondersteunen Quick Charge en laden met maximaal 18W op.

Multi Charger Powerbank

Ken je dat gevoel, dat je midden in een vlucht zit en je smartphone bijna leeg is, maar je bent je oplaadkabel vergeten? Zeg vaarwel tegen die stress met de Phreeze Powerbank van 20.000 mAh. Deze powerbank is niet alleen uitgerust met een enorme capaciteit, maar heeft ook ingebouwde Apple Lightning, USB-C en Micro-USB kabels. Dus ongeacht het apparaat dat je nodig hebt om op te laden, je hebt altijd de juiste kabel bij de hand. En het beste van alles? De powerbank is perfect voor gebruik in het vliegtuig!

Mini Powerbank

Komt je batterij altijd op het verkeerde moment leeg? Heb je een draagbare krachtpatser nodig die je apparaten overal en altijd kan opladen? Dan hebben wij precies wat je zoekt: de Phreeze Mini Powerbank met 5000 mAh. Deze compacte energiebom is klein genoeg om in je zak te passen, maar krachtig genoeg om je apparaten snel op te laden.

Ben je opzoek naar een andere oplader?
Bekijk hier alle Opladers: