Doorgaan naar inhoud
🚚Gratis verzending 🕘Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie
🕘Voor 21:00 besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie

Over ons

Wat leuk dat je overweegt om bij ons een bestelling te plaatsen ! Graag laten we je kennis maken met de waarden die onlosmakelijk verbonden zijn aan de winkel waar je wellicht je gave hoesje of accessoire gaat aanschaffen.

Creativiteit, oprechtheid en verantwoordelijkheid zijn de grondbeginselen van waaruit onze winkel ontstaan is. We zoeken nieuwe kansen of proberen een probleem op te lossen op een inventieve denkwijze of daadkrachtige aanpak. Dit doen we gecombineerd met uitgebreide vakkennis van al onze producten. Wij waken voortdurend over de transparantie in woord en daad, zowel tegen over jou als tegenover onze medewerkers. We willen communiceren, zowel over de positieve als de negatieve zaken. Ook nemen we onze verantwoordelijkheid in het productieproces van al onze producten. We zorgen ervoor dat ieder product dat wij op de markt brengen talloze uren is getest, gecertificeerd met meerdere keurmerken en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op de markt.

Bij alles wat wij doen staan deze waarden centraal en combineren we dit met een persoonlijke service. Door consumenten in de last mile een persoonlijke en snelle bezorging aan te bieden, maken wij de customer journey compleet. Dat is het Phreeze gevoel: jouw pakketje sneller, groener en vriendelijker bezorgd.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met ons door een antwoord te sturen naar deze mail.

Met vriendelijke groet,

De winkel van ons allemaal

Phreeze Store | info@phreeze.nl | 010 - 230 7871