Doorgaan naar inhoud
🚚Gratis verzending 🕘Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie
🕘Voor 21:00 besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie

Wat is een Wifi Camera en is het wel veilig?

De Wifi Camera is een draadloze beveiligingscamera die met bewegings- en geluidsdetectie jouw huis met 2K beeld in de gaten houd. De Wifi Camera kan met 360 graden rond draaien en met 120 graden omhoog en omlaag kijken zodat de Wifi Camera elke hoek kan controleren naar verdachte activiteit als je niet thuis bent. Ook beschikt de Wifi Camera over een autotracking functie. Met deze functie blijft de Wifi Camera bewegende objecten, personen en zelfs dieren volgen. Waarvan jij gelijk een melding krijgt en de beelden worden opgeslagen op je SD kaart of in de Cloud.

 

Wat neemt de Wifi Camera op?

Normaal neemt de Wifi Camera op met een kijkhoek. Maar met de autotracking functie zal de Wifi Camera elk bewegend object, persoon of dier volgen dat gedetecteerd wordt. En krijg je de mogelijkheid om te horen wat er gebeurd zonder het te hoeven zien dankzij de ingebouwde speakers. Hierdoor kan de Wifi Camera ook gebruikt worden als babyfoon, baby camera of huisdiercamera met de nachtvisielens die automatisch word geactiveerd als het donker wordt of is. Daarnaast krijg je ook een melding dat er beweging in het huis is gedetecteerd en kan je volgen wat er gebeurt op je telefoon, tablet of laptop. En de Wifi Camera zal die camerabeelden opslaan op de SD kaart of op de Cloud. Om ervoor te zorgen dat je duidelijk zicht hebt van wat er in je huis gebeurt worden de opnames met 2K beeld weergegeven op je telefoon, tablet of laptop scherm.

 

Hoe worden de camerabeelden opgeslagen?

Een Wifi Camera wekt via een wifi-netwerk. En geeft je de mogelijkheid om je camerabeelden live te bekijken op je telefoon, tablet en laptop. Ook kun je de opgenomen camerabeelden opslaan en opnieuw bekijken. De Wifi Camera slaat de camerabeelden op via de Cloud, of een SD kaart. Als de camerabeelden via een SD kaart worden opgeslagen, zal je de camera beelden kunnen terug kijken tot 4 dagen met een kleine SD kaart met 16GB opslag. En met een grote SD kaart met 128GB zal je de camerabeelden van 32 dagen terug kunnen kijken.

Ook worden de opgeslagen camerabeelden beschermd tegen hackers die jouw camerabeelden proberen te bekijken, stelen of te gebruiken. En om dit te verzekeren is er volledige encryptie aan de Wifi Camera toegevoegd. Dit houd in dat de camerabeelden worden lokaal worden geanalyseerd en versleuteld op je geheugenkaart of in de app. Hierdoor ben jij, de eigenaar en je contactenpersonen die jij, de eigenaar toegang hebt gegeven tot de camerabeelden.

 

Heeft de Wifi Camera een app?

De Wifi Camera beschikt over de autotracking functie die de camera elke beweging aan jouw meld als je niet of alleen thuis bent. Maar als je op vakantie bent en toch even zelf het huis wilt checken. Kan dat met de Wifi Camera app die jouw de gelegenheid geeft om de Wifi Camera te besturen met een horizontale 360 graden draai functie en met de verticale 120 graden kijk functie. Deze functie is altijd en overal beschikbaar zolang je beschikt over een betrouwbaar wifi-netwerk. Ook kan je via de app de opgenomen camerabeelden opslaan en bekijken, of je kan live via je beveiligingscamera kijken.

 

 Phreeze Camera Beveiliging - IP Camera - Draadloos - APP - Wifi - 2K Quad HD 1440P - Slimme 360º Beveiligingscamera met App - Baby Monitor - Huisdiercamera - Camera Huisdier - Babyfoon met Microfoon, Speaker - Nederlands Merk

Vorig artikel Welke telefoonhouder heb ik nodig?
Volgend artikel Wat zijn MagSafe magneten en opladers?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden

  • De Phreeze Opladers

    Laad je iPhone, iPad, Samsung Telefoon/Tablet, MacBook, Chromebook, Headset, Oordopjes en meer op met de opladers van Phreeze! Maar laad je apparaten niet zomaar op, maar doe dit in een mum van tijd! Met de Phreeze Snelladers laad jij je...

    Nu lezen
  • Welke Gaming Headset is het beste?

    Voor de echte Gamers onder ons is een Gaming Headset natuurlijk ontzettend belangrijk! Je wilt natuurlijk alles om je heen kunnen horen. Met de surround sound functie maakt de Phreeze Gaming Headset dit natuurlijik mogelijk in elk Fortnite, Call of...

    Nu lezen