Doorgaan naar inhoud
🚚Gratis verzending 🕘Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie
🚚Gratis verzending 🕘Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie

Wat zijn MagSafe magneten en opladers?

MagSafe is een magnetische oplaad techniek dat compatibel is met je Apple iPhone 8 en hoger. Met MagSafe krijg je de mogelijkheid om je iPhone draadloos op te laden. Dit komt door de veilige magneten die zich in de MagSafe Hoesjes bevinden en ervoor zorgen dat de MagSafe Oplader niet van je telefoon afglijdt of andersom. Ook laden de MagSafe Opladers je iPhone 12, 13 en 14 veilig op met snellaad functie.

 

Wat is een MagSafe magneet?

De MagSafe magneet heeft een interne laadspoel die omringt is door een cyclus magneten. Deze magneten zorgen ervoor dat andere MagSafe accessoires worden gedetecteerd die ook compatibel zijn met MagSafe en dat de MagSafe oplader samen met de MagSafe accessoires met een krachtige force aan je iPhone blijft plakken. Ook vormen de magneten die zich in de MagSafe opladers en accessoires bevinden geen gevaar tegenover je pasjes die misschien in je telefoonhoesje bewaard.

 

Is er een verschil tussen "Gemaakt voor" en "Compatibel met" MagSafe?

Het verschil tussen "Gemaakt voor MagSafe" en "Compatibel met MagSafe" ligt niet bij de kwaliteit van onze MagSafe opladers of MagSafe Hoesjes, maar bij het product zelf. De MagSafe Hoesjes zijn bijvoorbeeld compatibel met de MagSafe opladers, en de MagSafe Opladers zelf zijn specifiek gemaakt voor de officiële iPhone 8 en hoger. Dit houd in dat de MagSafe magneten en opladers nauwkeurig zijn getest en verbeterd tot perfectie. En door de vernieuwde oplaad technologie van de MagSafe opladers, worden de iPhone 12, 13 en 14 series extra snel opgeladen met een vermogen van wel 15W. Andere accessoires zoals de MagSafe Kaarthouders zijn ook compatibel met MagSafe en zijn ook uitgerust met de MagSafe magneten. Omdat de kaarthouders compatibel zijn met MagSafe, verstoren ze de oplaadproces van je Apple iPhone niet. En ook worden je pasjes die je hebt opgeborgen in de kaarthouder niet aangetast door de MagSafe magneten.

 

 Phreeze™ iPhone SE Hoesje Doorzichtig - iPhone SE3 (2022) UltraHD Transparant Hoesje met Magneet Cirkel - Geschikt voor Apple iPhone SE (2022)

 

Is MagSafe ook in andere producten te vinden?

De MagSafe oplaadtechnologie is niet alleen verwerkt in de iPhone Draadloze opladers, maar ook in andere producten zoals de Draadloze Autolader die ook compatibel is met MagSafe. Ook zijn de Draadloze Dockingstations compatibel met MagSafe snelladen. De dockingstations geven je de mogelijkheid om meer dan 1 iPhone op te laden met de MagSafe oplaadtechnologie. Ook kan je andere Apple devices opladen zoals je Apple Watch, AirPods en andere Apple accessoires.

Vorig artikel Wat is een Wifi Camera en is het wel veilig?
Volgend artikel Wat is GaN technologie?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden

  • Welke oplader iPhone 11?

    Heb je onlangs een iPhone 11 aangeschaft en ben je op zoek naar de perfecte oplader om je toestel op te laden? Zoek niet verder! In deze blog bespreken we de beste opladers die je kunt gebruiken voor je iPhone...

    Nu lezen
  • Wat is een dockingstation?

    Een dockingstation is simpel gezegd een oplader die meerdere apparaten kan opladen of een vergrote USB hub. Zulke dockingstations beschikken dan vaak over meerdere USB, USB-C of andere poorten. Bij normale oplaad dockingstations worden de verschillende aangesloten apparaten ontzettend langzaam opgeladen,...

    Nu lezen