Doorgaan naar inhoud
🚚Gratis verzending 🕘Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie
🕘Voor 21:00 besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie

Yes! We zijn erkend leerbedrijf!

Met trots mogen wij mededelen dat wij een erkend leerbedrijf zijn voor mbo-studenten. 

De aanleiding was dat een mbo-student vanuit Zadkine College op ons was afgestapt met de vraag of we een stageplek hadden. Wij waarderen deze proactieve houding enorm en zijn het gesprek aangegaan. Afgelopen weken hebben wij de procedure van SBB succesvol doorlopen.

Wij zijn per direct gestart met het aannemen van studenten voor een stageplek. Samen met de stagiaires en onze bestaande medewerkers gaan we mooie dingen met elkaar doen. Er mogen dingen fout gaan! Wij zijn samen aan het leren.

We hopen dat ook mensen in onze community graag hun ervaring met het team wil delen. We doen het samen in een netwerk waar iedereen gelijk is ongeacht leeftijd, ervaring. Voor het stageteam staat hun ontwikkeling centraal. 

We beginnen klein met slechts 3 stageplekken voor mbo-studenten omdat we het vooral goed willen doen en de volle aandacht hier aan kunnen schenken. De intentie is wel dat we op basis van de ervaringen in 2023 dit willen gaan uitbreiden.

Groot denken, klein beginnen dus.

Erkend leerbedrijf B.T ECOMMERCE

Vorig artikel Samen voor Oekraïne
Volgend artikel Klarna & Phreeze gaan de samenwerking aan!
  • De Phreeze Opladers

    Laad je iPhone, iPad, Samsung Telefoon/Tablet, MacBook, Chromebook, Headset, Oordopjes en meer op met de opladers van Phreeze! Maar laad je apparaten niet zomaar op, maar doe dit in een mum van tijd! Met de Phreeze Snelladers laad jij je...

    Nu lezen
  • Welke Gaming Headset is het beste?

    Voor de echte Gamers onder ons is een Gaming Headset natuurlijk ontzettend belangrijk! Je wilt natuurlijk alles om je heen kunnen horen. Met de surround sound functie maakt de Phreeze Gaming Headset dit natuurlijik mogelijk in elk Fortnite, Call of...

    Nu lezen