Doorgaan naar inhoud
🚚Gratis verzending 🕘Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie
🕘Voor 21:00 besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie

Samen voor Oekraïne

Net als vele anderen om ons heen zijn wij geschokt door het geweld in Oekraïne. Het was al snel duidelijk dat hulp hard nodig is. Om bij te dragen aan humanitaire hulp in Oekraïne en de omliggende landen, hebben we als Phreeze Store gedoneerd aan het Rode Kruis.  

Torjaly Sahiel: 

“We hebben samen goed nagedacht over hoe wij als organisatie hulp kunnen bieden aan de slachtoffers van dit conflict. Een van de meest effectieve manieren om de mensen uit Oekraïne te helpen, is door geld te doneren. Onze gedachten zijn bij de bevolking van Oekraïne en bij iedereen die rechtstreeks door de oorlog wordt getroffen.”

Het Rode Kruis is een van de samenwerkende hulporganisaties die het geld gebruiken om mensen in Oekraïne te helpen en om mensen bij te staan die het land zijn ontvlucht. Ze zorgen bijvoorbeeld voor voedsel, water, medische zorg en onderdak. Naast een financiële donatie bieden we ook directe ondersteuning aan onze Oekraïense collega’s en hun families en aan onze collega’s uit Rusland die getroffen zijn door deze crisis. 

Vorig artikel Vertrouwd winkelen met het WebwinkelKeur
Volgend artikel Yes! We zijn erkend leerbedrijf!
  • De Phreeze Opladers

    Laad je iPhone, iPad, Samsung Telefoon/Tablet, MacBook, Chromebook, Headset, Oordopjes en meer op met de opladers van Phreeze! Maar laad je apparaten niet zomaar op, maar doe dit in een mum van tijd! Met de Phreeze Snelladers laad jij je...

    Nu lezen
  • Welke Gaming Headset is het beste?

    Voor de echte Gamers onder ons is een Gaming Headset natuurlijk ontzettend belangrijk! Je wilt natuurlijk alles om je heen kunnen horen. Met de surround sound functie maakt de Phreeze Gaming Headset dit natuurlijik mogelijk in elk Fortnite, Call of...

    Nu lezen