Doorgaan naar inhoud
🚚Gratis verzending 🕘Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie
🕘Voor 21:00 besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie

Hoe werkt een Smart Wifi Camera?

Heb je net een nieuwe Wifi Camera geïnstalleerd maar heb je problemen met het installeren, verbinden of gebruiken van de Wifi Camera? Dan zijn wij er om jouw te helpen met het onder de knie krijgen van de Wifi Camera! Dus blijf er lekker bij en lees dit artikel om de Wifi Camera met je ogen dicht te kunnen gebruiken!

 

Wat is de Phreeze Smart Wifi Camera?

De Wifi Camera van Phreeze is speciaal ontworpen om jouw te helpen met het in de gaten houden van je huis. En om jouw volledige geruststelling te geven, zijn er allerlei functies die je kan gebruiken! Zoals:

 • Haarscherpe beelden door nachtvisie én 2K 1440P Quad HD beeldkwaliteit.
 • De mogelijkheid om beelden op te slaan via een SD-kaartslot of de Cloud.
 • Te gebruiken met eigen Smart Life App, Amazon Alexa óf Google Home Assistant.
 • Ook veilig te gebruiken door volledige encryptie sleutels, er wordt dus GEEN data gedeeld met derden!
 • Met de bewegingsdetectie, geluidsdetectie en 360 graden horizontale draaifunctie en de 120 graden verticale draaifunctie heb volledig toezicht over alles!
 • En de ingebouwde microfoon én speakers maken de Wifi Camera geschikt om te gebruiken als babyfoon, baby camera of huisdiercamera.
 • Ook is de Wifi Camera te verkrijgen in het zwart en wit!

 

Hoe installeer ik thuis de Wifi Camera?

De Wifi Camera is eenvoudig thuis te installeren. Dit is te danken aan de rubberen pootjes van de Wifi Camera die ervoor zorgen dat deze niet zomaar van een oneven oppervlakte afglijd! Ook is het aan de muur en plafond bevestigen mogelijk. Hiervoor is er wel wat meer moeite voor nodig, maar zeker wel binnen 10 minuten te doen! Om de Wifi Camera te bevestigen aan de muur of plafond, zijn er in de verpakking van de Wifi Camera schroeven te vinden die de Camera recht en stabiel houd op de muur of plafond.

 

Hoe verbind ik de Wifi Camera met mijn telefoon of tablet?

Het verbinden met de Wifi Camera kan binnen een paar stappen worden uitgevoerd. Maar het zal nodig zijn om deze stappen precies uit te voeren om het in één keer te kunnen doen.

Stappenplan voor verbinden met Wifi Camera:

 1. Download de Smart Life App via de App Store of de Play Store op elke telefoon of tablet van iPhone, Samsung en meer.
 2. Na het downloaden van de Smart Life App, is de volgende stap je Wifi Camera aan je toestellen toe te voegen. Hiervoor wordt er eerst gevraagd om een account aan te maken. (Als je die nog niet hebt of niet wilt aanmaken. Is dat geen probleem, ook zonder een account is het gebruiken van de Wifi Camera mogelijk!) Hierna druk je op "Toestel Toevoegen" en wordt je doorgestuurd naar de volgende pagina...
 3. Na het drukken op "Toestel Toevoegen" krijg je allerlei verschillende opties waar je uit kan kiezen. Om jouw Wifi Camera te koppelen met je toestel, druk je vervolgens op "Camera Slot". Op de volgende pagina druk je op "Smart Camera (Wifi)", en wordt je doorgestuurd naar de volgende pagina...
 4. Na het selecteren van de juiste Wifi Camera, krijg je de volgende instructies toegewezen. Om verder te gaan is het belangrijk dat je de Wifi Camera hoort piepen of een lichtje ziet knipperen. Als je dit hoort of ziet, druk je vervolgens op "Next", en wordt je naar de volgende pagina verwezen waar je een QR Code op je scherm krijgt. Deze QR Code hou je vervolgens voor de Wifi Camera en wordt je na het scannen gelijk verbonden met de Smart Wifi Camera. (Als je vervolgens geen toon hoort druk je op "Ik hoor geen toon" en wordt er aangegeven om de Wifi Camera te resetten.)

 

Hoe gebruik ik de Smart Life App?

Na het downloaden van de Smart Life App en het verbinden met de Wifi Camera krijg je toegang tot allerlei functies en mogelijkheden! Waaronder:

 • De Playback functie, Opname functie, Motion/Sound Detector functie en meer.
 • Je kunt met de Wifi Camera opnames maken die kan opslaan in de Cloud of op een SD-kaart, zodat je deze altijd terug kan kijken via de galerij.
 • Met de Motion Detector functie krijg je een bericht bij elke beweging die de Wifi Camera detecteert en een opname van maakt die je in de galerij kan terug kijken. Hetzelfde geldt voor de Sound Detector functie die juist met elk geluid een opname maakt. Deze twee functie kunnen samen worden geactiveerd voor de optimale beveiliging.
 • Met de Smart Life App krijg je de mogelijkheid om live de Wifi Camera te besturen met een 360 graden horizontale draaifunctie en een 120 graden verticale draaifunctie om te zien wat er allemaal om je heen gebeurt. Ook kan je alles horen met de Wifi Camera, en daarnaast krijg je ook nog de mogelijkheid om te communiceren via de ingebouwde speaker van de Wifi Camera
 • Ben je geïnteresseerd in de Smart Wifi Camera's van Phreeze? Bekijk hier de Witte en Zwarte Wifi Camera!
Vorig artikel Wat is een Powerbank?
Volgend artikel Wat is het beste voor mijn MacBook?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden

 • De Phreeze Opladers

  Laad je iPhone, iPad, Samsung Telefoon/Tablet, MacBook, Chromebook, Headset, Oordopjes en meer op met de opladers van Phreeze! Maar laad je apparaten niet zomaar op, maar doe dit in een mum van tijd! Met de Phreeze Snelladers laad jij je...

  Nu lezen
 • Welke Gaming Headset is het beste?

  Voor de echte Gamers onder ons is een Gaming Headset natuurlijk ontzettend belangrijk! Je wilt natuurlijk alles om je heen kunnen horen. Met de surround sound functie maakt de Phreeze Gaming Headset dit natuurlijik mogelijk in elk Fortnite, Call of...

  Nu lezen