Doorgaan naar inhoud
🚚Gratis verzending 🕘Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie
🕘Voor 21:00 besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie
Maak kennis met de Apple Vision Pro: Het hoogtepunt van Augmented Reality - Phreeze

Maak kennis met de Apple Vision Pro: Het hoogtepunt van Augmented Reality

Wat hebben zeven jaren van intensieve ontwikkeling ons gebracht? Een van de meest opwindende "one more thing" momenten van Apple tot nu toe. De nieuwe Apple Vision Pro!

Apple Vision Pro Augmented Reality

Wat is 'spatial computing'?

Vergeet beperkingen door een beeldscherm, met de Vision Pro brengt Apple het concept van 'spatial computing' tot leven. Het idee is dat je niet langer beperkt bent tot een scherm maar kunt interageren met een computergebruikersinterface op een heel nieuwe, meer intuïtieve manier. Eigenlijk net zoals je een muis of trackpad zou gebruiken, maar dan veel cooler.

Apple Vision Pro in vliegtuig

Hoe ziet de Vision Pro eruit? 

Bij het uitpakken merk je meteen dat de Vision Pro er verrassend uit ziet als die vroege renders – het lijkt bijna op een paar skibrillen! Natuurlijk is het niet bedoeld om buiten het huis of kantoor te dragen, maar het zorgt wel voor een futuristische touch aan je outfit.

Apple Vision Pro: Zo ziet het eruit!

Wat is de nieuwe functie 'EyeSight'? 

De Vision Pro maakt gebruik van een nieuwe feature genaamd "EyeSight". Deze technologie maakt gebruik van een front-facing display om je ogen zichtbaar te maken voor anderen in de kamer, wat een leuke oplossing is voor de ondoorzichtige visor. Hoewel de Vision Pro zeker een mixed reality product is (je moet immers wel zien waar je loopt), lijkt Apple minder geïnteresseerd in de virtual reality discussie en richt zich meer op het vergroten van je realiteit.

Is de Vision Pro bedoeld voor werk of voor spel? 

Wat meteen opvalt, is dat de Vision Pro lijkt te zijn ontworpen met het oog op werk. Apple lijkt zich te richten op dagelijkse taken zoals e-mailen, in plaats van op, zeg, gaming. Sterker nog, gebruikers kunnen hun Mac desktop naar hun Vision Pro brengen en deze laten projecteren voor hen. Het lijkt erop dat Apple veel moeite heeft gedaan om een touchscreen Mac te vermijden!

Wat zijn enkele van de unieke kenmerken van de Vision Pro? 

Een van de meest indrukwekkende functies van de Vision Pro is dat het de omgeving rondom afbeeldingen kan verduisteren dankzij het ondoorzichtige display. De focus van Apple ligt vooral op 2D-foto's die zijn gemaakt met de iPhone. Maar maak je geen zorgen, fotografie fans, er zit ook een 3D-camera in de Vision Pro waarmee je 'Spatial' foto's en video's kunt vastleggen.

Apple Vision Pro Beeld

Nog geen Apple Vision Pro in huis? Dan wordt het hoog tijd om de futuristische charme van deze nieuwe gadget te ervaren. Dus, waar wacht je nog op? Maak je klaar om de toekomst in te stappen met de Apple Vision Pro!

Volgend artikel Wat is Vision Pro van Apple?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden

  • De Phreeze Opladers

    Laad je iPhone, iPad, Samsung Telefoon/Tablet, MacBook, Chromebook, Headset, Oordopjes en meer op met de opladers van Phreeze! Maar laad je apparaten niet zomaar op, maar doe dit in een mum van tijd! Met de Phreeze Snelladers laad jij je...

    Nu lezen
  • Welke Gaming Headset is het beste?

    Voor de echte Gamers onder ons is een Gaming Headset natuurlijk ontzettend belangrijk! Je wilt natuurlijk alles om je heen kunnen horen. Met de surround sound functie maakt de Phreeze Gaming Headset dit natuurlijik mogelijk in elk Fortnite, Call of...

    Nu lezen