Doorgaan naar inhoud
🚚Gratis verzending 🕘Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie
🚚Gratis verzending 🕘Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 📝30 dagen niet goed, geld terug garantie

Samen maken we het verschil!

Welkom bij Phreeze, waar wij niet alleen opladers en kabels verkopen, maar ook een groot hart hebben voor het ondersteunen van goede doelen en het verantwoordelijk ondernemen.

Wij zijn van mening dat het onze verantwoordelijkheid is om bij te dragen aan een betere wereld. Daarom hebben wij verschillende manieren waarop wij goede doelen ondersteunen.

Allereerst zijn wij trots op onze samenwerking met verschillende goede doelen. Een deel van onze omzet gaat naar deze organisaties, zodat zij hun belangrijke werk kunnen blijven doen. Wij hebben bewust gekozen voor organisaties die zich richten op het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen en dieren, zoals het Wereld Natuur Fonds en UNICEF.

Daarnaast nemen wij als bedrijf ook onze verantwoordelijkheid om duurzaam en milieubewust te ondernemen. Onze opladers en kabels zijn bijvoorbeeld gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor ze langer meegaan en minder snel vervangen hoeven te worden. Daarnaast verminderen wij het gebruik van plastic verpakkingen en moedigen wij onze klanten aan om hun oude apparaten te recyclen.

Bovendien zijn wij ook actief betrokken bij lokale initiatieven. Wij ondersteunen bijvoorbeeld de plaatselijke voedselbank en organiseren inzamelingsacties voor lokale goede doelen.

Wij geloven dat het belangrijk is om als bedrijf een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen. Niet alleen omdat het de juiste thing to do is, maar ook omdat het simpelweg leuk is om bij te dragen aan een betere wereld.

Dus als je op zoek bent naar een nieuwe oplader of kabel, dan ben je bij Phreeze aan het juiste adres! Je weet zeker dat je niet alleen een hoogwaardig product koopt, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Samen maken we het verschil!

Vorig artikel Phreeze gaat samenwerken met Apple voor MFI-licenties
Volgend artikel Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Welke oplader iPhone 11?

    Heb je onlangs een iPhone 11 aangeschaft en ben je op zoek naar de perfecte oplader om je toestel op te laden? Zoek niet verder! In deze blog bespreken we de beste opladers die je kunt gebruiken voor je iPhone...

    Nu lezen
  • Wat is een dockingstation?

    Een dockingstation is simpel gezegd een oplader die meerdere apparaten kan opladen of een vergrote USB hub. Zulke dockingstations beschikken dan vaak over meerdere USB, USB-C of andere poorten. Bij normale oplaad dockingstations worden de verschillende aangesloten apparaten ontzettend langzaam opgeladen,...

    Nu lezen